Știm că siguranța este un lucru esențial în transporturi, de aceea am luat multiple măsuri pentru a vă proteja:

 • Verificăm manual toate firmele înscrise

  Operatorii noștri verifică toate firmele care se înscriu pe Cargopedia. Firmele care se înregistrează cu date false sunt șterse din sistem.
 • Blocăm la înscriere peste 1000 firme suspendate pe alte burse de transport

  Avem o atitudine proactivă față de firmele blocate pe alte platforme de transport. Pentru protecția dvs., blocăm în prezent accesul a peste 1000 firme suspendate pentru multiple incidente de plată sau fraude pe alte burse de transport. Astfel, dorim să ne asigurăm pe cât posibil că pe Cargopedia nu veți întâlni rău-platnici sau firme neserioase de pe alte platforme.
 • Firmele înscrise sunt obligate să-și confirme adresa de e-mail și telefonul

  Pentru siguranța dvs. și a celorlalți membri Cargopedia, solicităm confirmarea datelor de contact (e-mail și telefon) - la înregistrare sau la schimbarea acestora.
 • Imparțialitate și profesionalism. Fără favoritisme!

  Spre deosebire de alte platforme, Cargopedia este o bursă total imparțială, care pune pe primul plan corectitudinea și etica profesională. Astfel, din punctul de vedere al Cargopedia, fiecare caz de conflict (incidente de plată și transport sau alte situații) va fi analizat prin prisma documentelor și faptelor puse la dispoziție de către părțile implicate. Cargopedia nu va favoriza niciodată o firmă în dauna alteia și va căuta întotdeauna soluționarea corectă a situațiilor apărute.
 • Doar firmele care își confirmă identitatea pot vedea datele de contact ale altor utilizatori

  Fiindcă dorim să evităm cazurile în care cineva se înscrie abuziv cu datele firmei dumneavoastră pe Cargopedia, doar firmele care se validează (Ce este validarea?) pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori. Precizăm că, din motive de securitate, persoanele fizice de asemenea NU pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori înscriși pe site (desigur, aceștia pot fi în schimb contactați de către transportatorii validați).
 • Persoanele fizice pot publica doar mărfuri de uz personal, de tonaj mic

  Pentru a împiedica cazurile în care firme țepare/banate publică marfa pe persoană fizică, persoanele fizice pot publica doar anunțuri cu marfă strict de uz personal, de maxim 7 tone (mobilă, lucruri personale, automobile, utilaje agricole etc.).