Știm că siguranța este un lucru esențial în transporturi, de aceea am luat multiple măsuri pentru a vă proteja:

 • Validarea contului este obligatorie

  Fiindcă dorim să evităm cazurile în care cineva se înscrie cu datele unei firme cu care nu are legătură, obligăm toate firmele înscrise să-și confirme identitatea. În urma validării, un operator Cargopedia va verifica manual contul și documentele puse la dispoziție și, dacă totul este în regulă, va activa contul.
 • Toate persoanele înscrise sunt obligate să-și confirme adresa de e-mail și telefonul

  Pentru siguranța dvs. și a celorlalți membri Cargopedia, solicităm confirmarea datelor de contact (e-mail și telefon) - la înregistrare sau la schimbarea acestora.
 • Blocăm rău-platnicii și firmele „certate” cu legea

  Rău-platnicii sau transportatorii cu probleme penale nu sunt bineveniți pe Cargopedia!

  Firmele care adună incidente de plată multiple (sau de valoare semnificativă) sunt blocate de pe platformă. Prin sistemele noastre de securitate avansată, detectăm automat dacă o firmă blocată se reînscrie pe platformă. În acest caz, blocăm de asemenea contul firmei nou-înscrise.

 • Blocăm la înscriere peste 1000 firme suspendate pe alte burse de transport

  Avem o atitudine proactivă față de firmele blocate pe alte platforme de transport. Pentru protecția dvs., blocăm în prezent accesul a peste 1000 firme suspendate pentru multiple incidente de plată sau fraude pe alte burse de transport. Astfel, dorim să ne asigurăm pe cât posibil că pe Cargopedia nu veți întâlni rău-platnici sau firme neserioase de pe alte platforme.
 • Imparțialitate și profesionalism. Fără favoritisme!

  Spre deosebire de alte platforme, Cargopedia este o bursă total imparțială, care pune pe primul plan corectitudinea și etica profesională. Astfel, din punctul de vedere al Cargopedia, fiecare caz de conflict (incidente de plată și transport sau alte situații) va fi analizat prin prisma documentelor și faptelor puse la dispoziție de către părțile implicate. Cargopedia nu va favoriza niciodată o firmă în dauna alteia și va căuta întotdeauna soluționarea corectă a situațiilor apărute.
 • Persoanele fizice pot publica doar mărfuri de uz personal, de tonaj mic

  Pentru a împiedica cazurile în care firme țepare/banate publică marfa pe persoană fizică, persoanele fizice pot publica doar anunțuri cu marfă strict de uz personal, de maxim 7 tone (mobilă, lucruri personale, automobile, utilaje agricole etc.).