Știm că siguranța este un lucru esențial în transporturi, de aceea am luat multiple măsuri pentru a vă proteja:

 • Verificăm manual toate firmele înscrise

  Operatorii noștri verifică toate firmele care se înscriu pe Cargopedia. Firmele care se înregistrează cu date false sunt șterse din sistem.
 • Blocăm firmele cu probleme mari în instanță

  Suntem singura bursă de transport care verifică manual firmele românești pe Portalul instanţelor de judecată. Astfel, pentru protecția dvs., identificăm și blocăm firmele cu multe procese pierdute, insolvabile sau în faliment.
 • Toleranță zero la incidente de plată

  Spre deosebire de alte burse, pe Cargopedia nu veți vedea firme cu mai multe incidente de plată active. Astfel, dacă împotriva unei firme se deschide un incident de plată și aceasta refuză să coopereze pentru rezolvarea acestuia, contul acelei firme va fi suspendat.
 • Blocăm la înscriere peste 1000 firme cu multiple incidente de plată pe alte burse de transport

  Avem o atitudine proactivă față de firmele cu incidente de plată pe alte platforme. Pentru protecția dvs., blocăm în prezent accesul a peste 1000 firme cu multiple incidente de plată pe alte burse de transport. Astfel, dorim să ne asigurăm pe cât posibil că pe Cargopedia nu veți întâlni răi-platnici de pe alte platforme.
 • Doar firmele care își confirmă identitatea pot vedea datele de contact ale altor utilizatori

  Fiindcă dorim să evităm cazurile în care cineva se înscrie abuziv cu datele firmei dumneavoastră pe Cargopedia, doar firmele care se validează (Ce este validarea?) pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori. Precizăm că, din motive de securitate, persoanele fizice de asemenea NU pot vedea datele de contact ale celorlalți utilizatori înscriși pe site (desigur, aceștia pot fi în schimb contactați de către transportatorii validați).
 • Persoanele fizice pot publica doar mărfuri de uz personal, de tonaj mic

  Pentru a împiedica cazurile în care firme țepare/banate publică marfa pe persoană fizică, persoanele fizice pot publica doar anunțuri cu marfă strict de uz personal, de maxim 7 tone (mobilă, lucruri personale, automobile, utilaje agricole etc.).