Bursă de transport marfă internațională

Cargopedia este o bursă de transport marfă internațională, ce îi ajută pe transportatori să găsească mărfuri de transportat, iar pe clienți să-și găsească camioane prin care să-și transporte marfa.

Disponibilă în peste 10 limbi, Cargopedia este o bursă de transport accesibilă tuturor companiilor și persoanelor.

O bursă de transport modernă. 100% web.

Am creat o interfață extrem de prietenoasă și ușor de folosit. Fie că folosiți un smartphone sau o tabletă, laptop sau PC, Cargopedia se va adapta perfect la mărimea ecranului.

Cargopedia rulează ca și site web și nu necesită descărcarea și instalarea unui soft. Asta înseamnă că este disponibilă oriunde, oricând, pe orice dispozitiv conectat la internet.

Notificări pe e-mail și SMS

Cu noi nu ratați niciun anunț! Primiți notificări automat când apar mărfuri sau camioane noi, care se potrivesc cu anunțurile dumneavoastră.

Mărfuri sau camioane potrivite, de pe traseu sau pe retur

Sună bine? Cargopedia vi le sugerează automat în pagina fiecărui anunț.

Harta mărfurilor și Harta camioanelor

Pe Cargopedia puteți vedea direct pe hartă mărfurile și camioanele disponibile!

Sistem avansat de mesagerie internă

Cargopedia folosește un sistem avansat hibrid de tip email/chat. Dacă trimiteți un mesaj unui membru online, îl va primi instant. Dacă nu e online, i se va trimite un e-mail.

Am menționat faptul că puteți atașa imagini, fișiere PDF, Word și Excel mesajelor dumneavoastră?

Nu în ultimul rând, puteți trimite mesaje către alți membri Cargopedia direct din fereastra principală!

Destinații flexibile: Oriunde în țara dvs., Oriunde sau Oriunde în Uniunea Europeană

Camionul dvs. nu are o rută predefinită? Nicio problemă, puteți selecta localitatea sau județul de plecare, iar la sosire o destinație flexibilă, de genul Oriunde în Uniunea Europeană.

O bursă potrivită pentru orice firmă

Fie că sunteți o firmă mică, cu câțiva angajați, sau una mare, cu zeci sau sute de angajați, Cargopedia se adaptează nevoilor dumneavoastră.

Puteți defini multiple locații pentru compania dvs., fiecare cu proprii utilizatori/persoane de contact.

Orice monedă, afișare automată și în moneda dvs. națională

Cel care a publicat anunțul a specificat prețul în altă monedă? Cargopedia vă va afișa și prețul corespunzător în RON (sau moneda națională a țării dvs.), la cursul zilei.

Calculator distanță și cost, Restricții circulație în Europa, Prețuri carburanți în Europa

Cargopedia este singurul site care vă prezintă costurile zilnice la motorină, benzină și GPL din majoritatea țărilor europene și restricțiile de circulație pentru camioane. Cargopedia are, de asemenea, și o funcție foarte utilă de calcul al distanței și al costului unei rute, pe baza unui consum mediu.

Publicați oricâte anunțuri doriți, gratuit!

Înregistrarea și publicarea de anunțuri sunt gratuite pe Cargopedia! Prin abonamentul Free aveți acces la toate funcțiile de bază ale site-ului. Dacă doriți mai multă funcționalitate, puteți face oricând upgrade la abonamentul Standard sau Premium.